Λ.Θηβων 162, Περιστέρι 210 4924200-01/210 5774207

jhkjljjljljll

Η εταιρεία μας παρέχει

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ

ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΟΔΙΟΥ (Ράβδος Μαγνησίου)
Ένας ηλιακός θερμοσίφωνας χρειάζεται ανά δύο χρόνια οπωσδήποτε αλλαγή ανοδίου
(ράβδος μαγνησίου) για να  μην γίνει ηλεκτρόλυση στο καζάνι και τρυπήσει!!!
Ανόδιο έχουν όλα τα boiler (ανοξείδωτα & glass) εκτός από τα χάλκινα. 
Η ηλεκτρόλυση είναι πιο έντονη τα τελευταία χρόνια λόγο των σωληνώσεων του δικτύου της ΕΥΔΑΠ που έχουν αντικατασταθεί από πλαστικές σωλήνες σε αντίθεση με παλαιοτέρα που το δίκτυο ύδρευσης ήταν από μεταλλικούς αγωγούς. Γι αυτό και παλιά οι ηλιακοί άντεχαν περισσότερο ακόμα και αν κάποιος ξέχναγε να κάνει την συντήρηση. Τώρα είναι απαραίτητη σε όλες τις εταιριες ηλιακών θερμοσιφώνων και είναι και απαραίτητος όρος στις εγγυήσεις των εργοστασίων.

ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ
Απαραίτητη ενέργεια για να έχει το μέγιστο της απόδοσης και να είναι προστατευμένο απο παγετούς και χαμηλές θερμοκρασίες ένας ηλιακός θερμοσίφωνας, είναι να συμπληρώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα το αντιψυκτικό που κυκλοφορεί μέσα στο κλειστό κύκλωμα (αιθυλεγλυκολη), προσδιορίζεται περίπου μια φορά τον χρόνο συνήθως μετά το καλοκαίρι λόγο του ότι τους θερμούς μήνες από τις υψηλές θερμοκρασίες τα υγρά εξατμίζονται. 
Αποτέλεσμα της έλλειψης υγρών είναι να μην θερμαίνει ο ηλιακός, να έχει πολύ μειωμένη απόδοση ακόμα και σε μέρες με πολύ ηλιοφάνεια ή τους χειμερινούς μήνες να έχουμε σπάσιμο εσωτερικών σωληνώσεων συλλέκτη ,απο τις χαμηλές θερμοκρασίες.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΛΑΝΤΖΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Απαραίτητη εργασία σε ένα ολοκληρωμένο σερβις ηλιακού θερμοσίφωνα είναι η αλλαγή φλάντζας αντίστασης για να αποφύγουμε διαρροές οι οποίες θα μας κάψουν και τα ηλεκτρικά μέρη του ηλιακού θερμοσίφωνα ,όπως είναι η αντίσταση και ο θερμοστάτης.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΑΡΕΛΙΟΥ(boiler) ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ
Γίνεται εσωτερικός καθαρισμός boiler για να απομακρυνθούν άλατα και λάσπες που έχουν συσσωρευτεί απο τη καθημερινή χρήση του 

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του iliakoi-thermosifones.com και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.