Λ.Θηβων 162, Περιστέρι 210 4924200-01/210 5774207


Με Μετρητά

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης με μετρητά στο κατάστημα ή στον οδηγό της εταιρίας.
 

Μέσω Χρεωστικής ή Πιστωτικής κάρτας

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής (Visa, Mastercard, Diners , Maestro , Union Pay)
Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας σε secure server της Τράπεζας Πειραιώς, με κρυπτογράφηση 128 bit - τη μεγαλύτερη που διατίθεται σήμερα. Η εταιρεία μας δεν διατηρεί και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Θα πρέπει για κάθε νέα παραγγελία σας, να επανεισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας .
 

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό , κατά την κατάθεση θα πρέπει ο πελάτης να καταθέσει το τίμημα της πώλησης προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του.
Μετά την κατάθεση των χρημάτων σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας για την επιβεβαίωση της κατάθεσης ή αποστείλετε το αποδεικτικό
κατάθεσης μέσω fax στο 2104924201


 Με Αντικαταβολή

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης με αντικαταβολή
Πληρωμή στον οδηγό της εταιρείας μας ή της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών κατά την παραλαβή της παραγγελίας.
 


 

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του iliakoi-thermosifones.com και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.